Iskolakönyvtár

Cikk

Dísztanúsítvány az iskola Minőségirányítási rendszeréről

2013/11/08

Szerényen, de nem egymagukban ünnepeltek az országos pedagógusnapon, november 8-án a csókai középiskola dolgozói, ugyanis vendégül látták ez alkalommal Balázs Ferencet, Csóka község elnökét, Šegan Melindát, a Községi Tanács oktatással megbízott tagját, valamint Sándor Tibort, a Certop (minőségirányítási rendszereket tanúsító) nemzetközi cég magyarkanizsai részlegének vezetőjét, és munkatársát, Horvát Tibort.

Török Tibornak, az iskola igazgatójának üdvözlő beszéde után Sándor Tibor köszöntötte a jelenlévőket, majd átnyújtotta az iskola igazgatójának a Certop cég dísztanúsítványát a következő szavakkal: „Kettős az ünnep, mert ezen a jeles napon kerül sor a Certop elismerésének kinyilvánítására is. Cégünk ilyen dokumentumot csak a legjobban működő intézményeknek adományoz. Azoknak, amelyek munkájukat teljesen összehangolták az európai szabványokkal, és a szabványok adta lehetőségekkel. A csókai Vegyészeti-élelmiszeripari Középiskola 2007 óta működteti az ISO 9001:2008 nemzetközi szabvány szerint Minőségirányítási rendszerét. A Certop európai szintű szakemberei a rendszert ellenőrizve ebben az intézményben minden évben jelentős fejlődést dokumentáltak. Örülünk annak, hogy az iskolában olyan pedagógusok dolgoznak, akik a munka minőségét fontosnak, fejlesztendőnek tartják.”

Az ünnepi rendezvényen Balázs Ferenc is üdvözölte és az önkormányzat támogatásának folytatásáról biztosította az iskola dolgozóit. Az iskola volt tanulója, Šegan Melinda megható szavakkal fordult a jelenlévőkhöz, akik között valamikori tanárait üdvözölhette.

Rólunk képekben

Kontakt:

tel/fax +381/230-71-056
info@hpscoka.edu.rs
23320 Čoka
Moša Pijade 28.